ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Προσφορές Διατροφής

προσφορές διατροφής από dietmet.gr

Αποστολή Διατροφικού Προγράμματος μέσω Email

 

Σε ποιους αναφέρεται;

• Σε άτομα που επιθυμούν να παραλάβουν ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής ώστε να πετύχουν τους προσωπικούς διατροφικούς τους στόχους (απώλεια βάρους/λίπους, βελτίωση εξετάσεων αίματος, διατροφική θεραπεία σε κλινικές παθήσεις, κ.α.).

• Σε άτομα που βρίσκονται εκτός Βορείων Προαστίων, Αττικής ή Ελλάδος και δεν έχουν διαθέσιμο χρόνο για να επισκεφτούν τον κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο.

 

Πώς λειτουργεί;

• Αποστέλλετε συμπληρωμένη την Φόρμα Ανάλυσης Διατροφικού-Ιατρικού Ιστορικού στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μαζί με ένα αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης του ποσού που έχετε επιλέξει (μπορείτε να στείλετε το αποδεικτικό τραπέζης από scanner μέσω e-mail ή να το στείλετε με φαξ στο 210-8060793).

• Με την παραλαβή του e-mail παραλαμβάνετε το διατροφικό σας πρόγραμμα μέσα στο επόμενο 24ωρο ( Η υπηρεσία λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή, δηλ. εφόσον στείλετε τα έγγραφα την Παρασκευή, λαμβάνετε την διατροφή την Δευτέρα).

• Επικοινωνείτε μαζί μας εβδομαδιαία μέσω ενός (1) e-mail για να μας ενημερώνετε για την πορεία σας και για να παραθέσετε διατροφικές απορίες.

 

Ποιο είναι το κόστος;

40για διατροφικό πρόγραμμα 1 μήνα (4 εβδομάδων)

70 για διατροφικό πρόγραμμα 2 μήνων (8 εβδομάδων)

 

Αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών (στο όνομα Κουφάκη Μαρία):

Τράπεζα Πειραιώς: GR85 0171 5990 0065 9914 1245 946
Εθνική Τράπεζα: GR0601101410000014100504902

Παρακαλείσθε με την κατάθεση σας να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας.

Προσφορές Διατροφής

Δείκτης Μάζας Σώματος

Υπολογισμός Δείκτης Μάζας Σώματος από το Diemet.gr