Πιπεριές γεμιστές με λουκάνικο και παρμεζάνα


Τι θα χρειαστώ:

1 πιπεριά πράσινη
½ κουταλ.γλυκού ψιλοκομμενο κρεμμύδι
1 λουκάνικο με χαμηλά λιπαρά (0-3% λιπαρά της Creta Farm)
1 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
1 κουταλ. γλυκού τριμμένη παρμεζάνα
Λίγο αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Κόβουμε την πιπεριά στα δύο κατά μήκος, βγάζουμε τα σπόρια και το κοτσάνι και την ψήνουμε για 5-10 λεπτά ώσπου μαλακώσει.
2.Στη συνέχεια τη γεμίζουμε με το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
3.Κόβουμε επίσης και το λουκάνικο στα δύο κατά μήκος και το βάζουμε πάνω στην πιπεριά (μέσα στην εσοχή).
4.Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και το ελαιόλαδο και την ψήνουμε στο φούρνο με αέρα για 5-10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.

Μερίδες 1
Θερμίδες ανά μερίδα: 200Kcal
15 λεπτά προετοιμασία
20 λεπτά ψήσιμο

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*