Τι θα χρειαστώ:
1 πιπεριά πράσινη
½ κουταλ.γλυκού ψιλοκομμενο κρεμμύδι
1 λουκάνικο με χαμηλά λιπαρά (0-3% λιπαρά της Creta Farm)
1 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
1 κουταλ. γλυκού τριμμένη παρμεζάνα
Λίγο αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Κόβουμε την πιπεριά στα δύο κατά μήκος, βγάζουμε τα σπόρια και το κοτσάνι και την ψήνουμε για 5-10 λεπτά ώσπου μαλακώσει.
2.Στη συνέχεια τη γεμίζουμε με το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
3.Κόβουμε επίσης και το λουκάνικο στα δύο κατά μήκος και το βάζουμε πάνω στην πιπεριά (μέσα στην εσοχή).
4.Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και το ελαιόλαδο και την ψήνουμε στο φούρνο με αέρα για 5-10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
Μερίδες 1
Θερμίδες ανά μερίδα: 200Kcal
15 λεπτά προετοιμασία
20 λεπτά ψήσιμο