Τι θα χρειαστώ:
1/5 κιλό χοιρινό φιλέτο
2 κρεμμύδια
4 πράσα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος (με χαμηλά λιπαρά)
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
Λίγο αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Κόβετε το κρέας σε λεπτές λωρίδες και το σοτάρετε σε ένα αντικολλητικό σκεύος με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα, το θυμάρι, το άσπρο κρασί, ½ ποτήρι νερό και αλατοπιπερώνετε. Σκεπάζετε τη κατσαρόλα και αφήνετε το φιλέτο να σιγοβράσει για 25 λεπτά.
2.Σερβίρετε με τα πράσα μαγειρεμένα στον ατμό και περιχύνετε με κρέμα γάλακτος.
Μερίδες: 4
20 λεπτά προετοιμασία
25 λεπτά ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 380 Kcal