Φιλέτο χοιρινό με πράσα

Τι θα χρειαστώ:

1/5 κιλό χοιρινό φιλέτο
2 κρεμμύδια
4 πράσα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος (με χαμηλά λιπαρά)
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
Λίγο αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Κόβετε το κρέας σε λεπτές λωρίδες και το σοτάρετε σε ένα αντικολλητικό σκεύος με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα, το θυμάρι, το άσπρο κρασί, ½ ποτήρι νερό και αλατοπιπερώνετε. Σκεπάζετε τη κατσαρόλα και αφήνετε το φιλέτο να σιγοβράσει για 25 λεπτά.
2.Σερβίρετε με τα πράσα μαγειρεμένα στον ατμό και περιχύνετε με κρέμα γάλακτος.

Μερίδες: 4

20 λεπτά προετοιμασία
25 λεπτά ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 380 Kcal

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*