Γιαουρτλού κεμπάμπ

br>

Τι θα χρειαστώ:

800 γραμ. κιμάς (400 από χοιρινό και 400 από γαλοπούλα)
2 γιαούρτια 2% λιπαρά
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
8 πίτες για σουβλάκι
πάπρικα γλυκιά
σάλτσα φρέσκιας ντομάτας (προαιρετικά με πιπέρι καγιέν για να γίνει πικάντικη)
1 κουταλ. σούπας ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής:

1.Ετοιμάζουμε τη ζύμη για τα μπιφτέκια, τα πλάθουμε μακρόστενα, σαν σουβλάκια, και τα ψήνουμε στο γκρίλ.
2.Κόβουμε σε ροδέλες το κρεμμύδι.
3.Φτιάχνουμε μια σάλτσα ντομάτας.
4.Ψήνουμε στο γκριλ τις πίτες με επάλλειψη λαδιού (προαιρετικά)
5.Σερβίρουμε σε κάθε πιάτο 1 πίτα κομμένη στα τέσσερα, από πάνω1 κεμπάμπ, γιαούρτι, σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με τη γλυκιά πάπρικα.
6.Εναλλακτικά, μπορούμε να μην βάλουμε τη σάλτσα ντομάτας και να πασπαλίσουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.

Μερίδες 8

40 λεπτά προετοιμασία
30 λεπτά περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 390 Kcal