Τι θα χρειαστώ:
2 ντομάτες τριμμένες
1 κρεμμύδι
3 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
5 καρδιές αγγινάρας κομμένες σε κομματάκια
1 κουταλ. γλυκού ρίγανη
3 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα λαχανικά.
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και σωτάρουμε όλα τα λαχανικά με τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το τη ρίγανη. Αφού δέσει η σάλτσα και μαλακώσουν τα λαχανικά χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε άλλα 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο.
3.Σερβίρουμε με την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει με ζυμαρικά ή ρύζι.
Μερίδες: 4
20 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
100 θερμίδες η μερίδα