Κόκκινη σάλτσα με κολοκυθάκια και αγκινάρες

Τι θα χρειαστώ:

2 ντομάτες τριμμένες
1 κρεμμύδι
3 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
5 καρδιές αγγινάρας κομμένες σε κομματάκια
1 κουταλ. γλυκού ρίγανη
3 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα λαχανικά.
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και σωτάρουμε όλα τα λαχανικά με τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το τη ρίγανη. Αφού δέσει η σάλτσα και μαλακώσουν τα λαχανικά χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε άλλα 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο.
3.Σερβίρουμε με την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει με ζυμαρικά ή ρύζι.

Μερίδες: 4

20 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
100 θερμίδες η μερίδα

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*