Τι θα χρειαστώ:
2 ντομάτες τριμμένες
1 κονσέρβα τόνο σε νερό στραγγισμένο
1 κρεμμύδι
½ φλυτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κουταλ. γλυκού ρίγανη
3 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Κόβουμε σε ψιλά κομματάκια τις πιπεριές και το κρεμμύδι.
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και σωτάρουμε όλα τα λαχανικά με τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Αφού δέσει η σάλτσα χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τον τόνο και στο τέλος άλλα 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο.
3.Σερβίρουμε με την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει με ζυμαρικά ή ρύζι.
Μερίδες: 4
20 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
100 θερμίδες η μερίδα