Κόκκινη σάλτσα

Τι θα χρειαστώ:

3 ντομάτες τριμμένες
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πράσινη πιπεριές
1 κουταλ. γλυκού βασιλικό
3 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Κόβουμε σε ψιλά κομματάκια τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, και το σκόρδο.
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα λαχανικά με τις τριμμένες ντομάτες, το βασιλικό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Αφού δέσει η σάλτσα χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε στο τέλος άλλα 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο.
3.Σερβίρουμε την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει με ζυμαρικά ή ρύζι.

20 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο