Κοτόπουλο με ντομάτα και μανιτάρια

Τι θα χρειαστώ:

2 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 φλυτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες φρέσκιες κομμένες σε κύβους
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το βυθίζετε σε ένα μπολ με το λευκό κρασί. Το αφήνετε να μείνει τουλάχιστον 1 ½ ώρα μέσα στη μαρινάτα.
2.Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζετε το κοτόπουλο, τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και τις ντομάτες. Ραντίζετε με μερικές κουταλιές από το κρασί μέσα στο οποίο μαρινάρατε το κοτόπουλο και πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι. Καλύπτετε με λίγο αλουμινόχαρτο και ψήνετε μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να μείνει η σάλτσα ντομάτας χωρίς υγρά.
3.Πριν σερβίρετε πασπαλίζετε με το μαϊντανό (προαιρετικό).

Μερίδες 2

1 ½ ώρα προετοιμασία
20 λεπτά περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 250 Kcal