Κοτόσουπα με σπανάκι

Τι θα χρειαστώ:

Δυόμισι φλιτζάνια νερό
1 κύβος ζωμού κότας
2 κουταλάκια χυμός λεμονιού
1/4 κουταλάκι ξερό θυμάρι τριμμένο
4 φύλλα σπανάκι ξεπλυμένα και χοντροκομμένα
Το κοτσάνι από ένα φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Τρόπος παρασκευής:

1.Βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα το νερό, το χυμό λεμονιού και το θυμάρι.
2.Όταν το νερό ζεσταθεί, διαλύετε μέσα τον κύβο του ζωμού κότας και τα αφήνετε να βράσουν για δέκα λεπτά.
3.Βάλτε σε καθένα από τα δύο πιάτα σούπας τα φύλλα σπανάκι ωμά και σερβίρετε από πάνω τη ζεστή σούπα.
4.Γαρνίρετε με το κρεμμυδάκι και σερβίρετε αμέσως

Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 10 Kcal