Κουνέλι με πιπεριές

Τι θα χρειαστώ:

800 γρ. κουνέλι (χωρίς κόκκαλο) κομμένο σε 4 μερίδες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη λαχανικών διαλυμμένο σε 1 φλιτζανάκι του καφέ ζεστό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
4 πιπεριές (κατά προτίμηση διαφορετικά χρώματα)
2 σκελίδες σκόρδο λειωμένο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
Λίγο αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Σε αντικολλητικό σκεύος σωτάρετε το κουνέλι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το φύλλο δάφνης, μέχρι να ροδίσει το κρέας. Προσθέτετε την σκόνη λαχανικών, τόσο ώστε μόλις να καλυφθεί το κρέας, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το κουνέλι να σιγοβράσει για περίπου 1½ ώρα.
2.Καθαρίζετε τις πιπεριές από τους σπόρους και τις κόβετε σε ροδέλες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι, το σκόρδο, το ξύδι και τις πιπεριές και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου.
3.Μόλις το κουνέλι είναι έτοιμο, το σερβίρετε, περιχύνοντας το με τη σάλτσα από τις πιπεριές.

Μερίδες 4

30 λεπτά προετοιμασία
2 ώρες περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 390 Kcal