Κρέμα σοκολάτας με δημητριακά

Τι θα χρειαστώ:

3 φλιτζάνια γάλα 1.5% λιπαρά
4 κουταλ. σούπας κουάκερ (quaqer)
2 κουταλ. γλυκού κακάο
1 κουταλ. γλυκού αραβοσιτάλευρο (κόρν-φλάουρ)
2 κουταλ. σούπας ζαχαρίνη

Τρόπος παρασκευής:

1.Σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα, το κακάο και το κόρν-φλάουρ και τα βράζουμε ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να δένουν.
2.Στη συνέχεια προσθέτουμε το κουάκερ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδες μορφή.
3.Μόλις δέσουν και γίνουν κρέμα σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την ζαχαρίνη.
4.Το μοιράζουμε σε 4 μπολάκια, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5-10 λεπτά.
5.Σερβίρουμε τοποθετώντας στο ψυγείο τα υπόλοιπα μπολ.

Μερίδες 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 150Kcal
30 λεπτά προετοιμασία

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*