Μους σοκολάτας

Τι θα χρειαστώ:

2 φλιτζάνια γάλα 1.5% λιπαρά
2 κουταλ. σούπας αραβοσιτάλευρο (κόρν-φλάουρ)
4 κουταλ. γλυκού κακάο
2 κουταλ. σούπας φρουκτόζη

Τρόπος παρασκευής:

1.Σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα, το κακάο και μόλις αρχίζουν να θερμαίνονται το κόρν-φλάουρ. Τα σιγοβράζουμε ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να δένουν.
2.Μόλις δέσουν και γίνουν κρέμα σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την ζαχαρίνη.
3.Το μοιράζουμε σε 4 μπολάκια, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5-10 λεπτά
4.Σερβίρουμε τοποθετώντας στο ψυγείο τα υπόλοιπα μπολ.

Μερίδες 3
Θερμίδες ανά μερίδα: 100Kcal
30 λεπτά προετοιμασία

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*