Τι θα χρειαστώ:
1 μπιφτέκι από άπαχο κιμά
½ κουταλ. γλυκού τριμμένο τζίντζερ
1 πρέζα σκόρδο σκόνη
1 πρέζα κρεμμύδι σκόνη
1 κουταλ. γλυκού σάλτσα σόγιας
2 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Πασπαλίστε το μπιφτέκι με το τριμμένο τζίντζερ, το αλάτι , πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τη σάλτσα σόγιας και το ελαιόλαδο.
2.Ψήστε το μπιφτέκι στο φούρνο ή στο γκρίλ.
Μερίδες 1
20 λεπτά προετοιμασία
20 λεπτά περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 280 Kcal