Τι θα χρειαστώ:
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες άπαχες
Μαρινάδα:
1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
2 κουταλ. γλυκού σάλτσα σόγιας
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές κόκκινες
½ κουταλ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
1 κουταλ. γλυκου τζίντζερ σε σκόνη ή φρέσκο
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
1 κουταλ. σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Το κρέας πρέπει να μείνει στη μαρινάδα ολόκληρη τη νύχτα για να μαλακώσει καλά και να γίνει πιο γευστικό. Χρησιμοποιήστε ένα σκεύος με σκέπασμα (πετυχαίνετε περισσότερο μαλάκωμα και καλύτερη γεύση, αν τρυπήστε το κρέας με ένα πιρούνι κι από τις δύο πλευρές πριν το βάλετε μέσα στη μαρινάδα).
2.Ψήστε τις και από τις δύο πλευρές, ραντίζοντας με τη μαρινάδα καθώς τις γυρίζετε. Χρησιμοποιήστε όλη τη μαρινάδα.
3.Τέλος τις σερβίρετε προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι (αν χρειαστεί).
Μερίδες 4
30 λεπτά προετοιμασία
30 λεπτά περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 300 Kcal