Τι θα χρειαστώ:
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες άπαχες
Μαρινάδα:
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ κουταλ. γλυκού θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
1 κουταλ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Το κρέας πρέπει να μείνει στη μαρινάδα ολόκληρη τη νύχτα για να μαλακώσει καλά και να γίνει πιο γευστικό. Χρησιμοποιήστε ένα σκεύος με σκέπασμα (πετυχαίνετε περισσότερο μαλάκωμα και καλύτερη γεύση, αν τρυπήστε το κρέας μ’ένα πιρούνι κι από τις δύο πλευρές πριν το βάλετε μέσα στη μαρινάδα).
2.Ψήστε τις και από τις δύο πλευρές, ραντίζοντας με τη μαρινάδα καθώς τις γυρίζετε. Χρησιμοποιήστε όλη τη μαρινάδα.
3.Τέλος τις σερβίρετε προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι (αν χρειαστεί).
Μερίδες 4
30 λεπτά προετοιμασία
30 λεπτά περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 300 Kcal