Τι θα χρειαστώ:
2 φλιτζάνια φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι, χοντροκομμένο
4 καρδιές αγκινάρας, κατεψυγμένες, κονσέρβας ή φρέσκες
1 γιαούρτι 0-2% λιπαρά
1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένος φρέσκος μαϊντανός
2 φρέσκα χοντροκομμένα κρεμμυδάκια
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Λίγη ξυσμένη φλούδα λεμονιού
Τρόπος παρασκευής:
1.Στραγγίστε καλά το σπανάκι και τις αγκινάρες.
2.Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μαλακά (όχι πουρές).
3.Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το καταναλώσετε.