Ντιπ με σπανάκι και αγκινάρες


Τι θα χρειαστώ:

2 φλιτζάνια φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι, χοντροκομμένο
4 καρδιές αγκινάρας, κατεψυγμένες, κονσέρβας ή φρέσκες
1 γιαούρτι 0-2% λιπαρά
1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένος φρέσκος μαϊντανός
2 φρέσκα χοντροκομμένα κρεμμυδάκια
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Λίγη ξυσμένη φλούδα λεμονιού

Τρόπος παρασκευής:

1.Στραγγίστε καλά το σπανάκι και τις αγκινάρες.
2.Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μαλακά (όχι πουρές).
3.Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το καταναλώσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*