Τι θα χρειαστώ:
200 γραμ. (4-5) βρασμένες καρδιές αγκινάρας
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
2 κουταλ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
½ κουταλ γλυκού σκόνη μουστάρδα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Τρόπος παρασκευής:
1.Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ρευστή κρέμα.
2.Σερβίρεται δροσερό πάνω σε λαχανικά ή σαλάτες.
15 λεπτά προετοιμασία
Θερμίδες ανά 1 κουταλιά της σούπας: 80Kcal