Ντρέσινγκ αγκινάρας για σαλάτα

Τι θα χρειαστώ:

200 γραμ. (4-5) βρασμένες καρδιές αγκινάρας
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
2 κουταλ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
½ κουταλ γλυκού σκόνη μουστάρδα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Τρόπος παρασκευής:

1.Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ρευστή κρέμα.
2.Σερβίρεται δροσερό πάνω σε λαχανικά ή σαλάτες.

15 λεπτά προετοιμασία

Θερμίδες ανά 1 κουταλιά της σούπας: 80Kcal

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*