Ομελέτα με σπαράγγια

Τι θα χρειαστώ:

2 αυγά
8 βρασμένα ολόκληρα σπαράγγια
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
Λίγο γάλα 1.5% λιπαρά (1 φλιτζανάκι του καφέ)
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Λίγο νερό
1 κουταλ. γλυκού μουστάρδα (προαιρετικά)

Τρόπος παρασκευής:

1.Κόβουμε σε ψιλά κομματάκια τα σπαράγγια.
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ρίχνοντας λίγο νερό.
3.Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα 2 αυγά και προσθέτουμε το γάλα, λίγο αλάτι και πιπέρι.
4.Τα ρίχνουμε στο αντικολλητικό τηγάνι μαζί με τα σπαράγγια και τα ψήνουμε για 5-7 περίπου λεπτά σε μέτρια φωτιά. Μόλις ετοιμαστεί η ομελέτα σερβίρουμε ρίχνοντας 1 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο πάνω στην ομελέτα μας στο πιάτο, συνοδεύοντας την με 1 κουταλάκι μουστάρδα. (προαιρετικά).

Μερίδες 1

15 λεπτά προετοιμασία
15-20 λεπτά περίπου ψήσιμο

Θερμίδες ανά μερίδα: 300 Kcal

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*