Τι θα χρειαστώ:
2 αυγά
1 ντομάτα ώριμη φρέσκια μεγάλη
1 πιπεριά πράσινη
20 μανιτάρια
½ ποτήρι γάλα φρέσκο 1.5% λιπαρά
2 κουταλ. σούπας κατίκι Δομοκού
1 κουταλ. γλυκού ρίγανη
1 πρέζα θυμάρι
2 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Τρίβουμε τη ντομάτα, ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, τη πιπεριά και μαζί με το θυμάρι και τη ρίγανη τα σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να εξατμιστεί ο χυμός της ντομάτας.
2.Χτυπάμε τα αυγά και το γάλα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μόλις εξατμιστεί το νερό της ντομάτας και μόλις αρχίσει λίγο να στεροποιείται προσθέτουμε από πάνω το κατίκι και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
3.Ψήνουμε για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά
Μερίδες 1
15 λεπτά προετοιμασία
5 λεπτά περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 400 Kcal