Τι θα χρειαστώ:
½ πακέτο ριγκατόνι
2 κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
½ γιαούρτι 0-2% λιπαρά
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Λίγο αλάτι
Τρόπος παρασκευής:
1.Κόβετε τις πιπεριές στη μέση αφαιρώντας τις ίνες και τους σπόρους και τις πλένετε καλά. Τις κόβετε σε λεπτές λωρίδες και κόβετε και το σκόρδο σε μικρά κομματάκια.
2.Βράζετε τα ριγκατόνι για 10-12 λεπτά
3.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρετε με το ελαιόλαδο τις πιπεριές και το σκόρδο προσθέτοντας λίγο αλάτι, πιπέρι και το γιαούρτι.
4.Σερβίρετε τα ριγκατόνι ζεστά με την σάλτσα πιπεριάς.
Μερίδες 4
30 λεπτά προετοιμασία
15-20 λεπτά βράσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 350 Kcal