Σάλτσα καρμπονάρα

Τι θα χρειαστώ:

½ κουτί κρέμα γάλακτος light.
2 φλιτζάνια φρέσκα μανιτάρια
4 φέτες γαλοπούλα βραστή
1 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής:

1.Κόβουμε σε ψιλά κομματάκια τα μανιτάρια και την γαλοπούλα
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν για λίγα λεπτά. Αφού μαλακώσουν τα μανιτάρια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και ανακατεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
3.Όταν βράσουν τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε με την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει.

Μερίδες: 4

10 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 160 Kcal