Σάλτσα κόκκινη με κιμά

Τι θα χρειαστώ:

200 γρ χοιρινό κιμά
3 ντομάτες τριμμένες
1 κρεμμύδι
1 κουταλ. γλυκού βασιλικό
1 κουταλ. σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Κόβουμε σε ψιλά κομματάκια το κρεμμύδι.
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια ρίχνουμε τον κιμά και συνεχίζουμε να σωτάρουμε για 3 λεπτά.
3.Τέλος προσθέτουμε τις ντομάτες με τα μπαχαρικά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά με 1 ώρα.
4.Σερβίρουμε την σάλτσα με ζυμαρικά ή ρύζι.

Μερίδες: 4

10 λεπτά προετοιμασία
45 λεπτά-1 ώρα ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 100 Kcal

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*