Τι θα χρειαστώ:
½ κουτί κρέμα γάλακτος light 3%.
2 κουταλιές της σούπας εβαπορέ light
½ κουτί κατίκι δομοκού με λιαστή ντομάτα
2 κόκκινες πιπεριές
1 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
½ κουταλ. γλυκού μαύρο πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Κόβουμε σε ψιλά κομματάκια τις πιπεριές..
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις πιπεριές για λίγα λεπτά. Αφού μαλακώσουν οι πιπεριές προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το πιπέρι και ανακατεύουμε για 5 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε το κατίκι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
3.Όταν βράσουν τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε με την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει.
Μερίδες: 4
20 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 100 Kcal