Σάλτσα πικάντικη Αραμπιάτα

Τι θα χρειαστώ:

½ κουτί κρέμα γάλακτος light 3%.
2 κουταλιές της σούπας εβαπορέ light
½ κουτί κατίκι δομοκού με λιαστή ντομάτα
2 κόκκινες πιπεριές
1 κουταλ. γλυκού ελαιόλαδο
½ κουταλ. γλυκού μαύρο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Κόβουμε σε ψιλά κομματάκια τις πιπεριές..
2.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις πιπεριές για λίγα λεπτά. Αφού μαλακώσουν οι πιπεριές προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το πιπέρι και ανακατεύουμε για 5 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε το κατίκι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
3.Όταν βράσουν τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε με την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει.

Μερίδες: 4

20 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 100 Kcal

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*