Σολομός Ινδιών

Σολομός Ινδιών

Τι θα χρειαστώ:

4 φιλέτα σολομού
1 κουταλ.σούπας ελαιόλαδο
1 κυβο λαχανικών Knorr
1 φρέσκο στιμμένο λεμόνι
1 πρέζα κόλιανδρο
αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Τοποθετείστε τα φιλέτα σε ρηχό σκεύος.
2.Περιχύστε με το ζωμό, το λεμόνι και το λάδι μέχρι που να καλυφθούν οι φέτες. Προσθέστε τα μυρωδικά.
3.Μαρινάρετε τα φιλέτα σκεπασμένα, μέσα στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες, γυρίζοντας τα πότε, πότε.
4.Για να τα μαγειρέψετε, βάλτε τα φιλέτα σε ταψάκι όπου θα έχετε στρώσει αλουμινόχαρτο. Ρίξτε δυο κουταλιές από τη μαρινάδα πάνω στην κάθε φέτα. Βάλτε το σκεύος στο γκρίλ μέχρι να ροδίσουν ελαφρά κι από τις δυο πλευρές οι φέτες, ρίχνοντας κι άλλη μαρινάδα κι αφήνοντας τα στο γκρίλ μέχρι να ψηθούν.

Μερίδες: 4

20 λεπτά προετοιμασία
30 λεπτά περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 260 Kcal