Ταλιατέλες με φρέσκο σολομό και πέστο
Τι θα χρειαστώ:
200 γρ ταλιατέλες
100 γρ καπνιστό σολομό φρέσκο κομμένο σε λωρίδες
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1 κουταλάκια του γλυκού πέστο
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
4 κουταλιές της σούπας βότκα
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1. Σωτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια προσθέτετε το πέστο, την βότκα και λίγο αλάτι/πιπέρι και τον σολομό.
2. Ψήνετε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά.
3. Βράζετε τις ταλιατέλες .Τις στραγγίζετε, τις μοιράζετε στα πιάτα και τις περιχύνετε με τη σάλτσα.
Μερίδες: 2
10 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 500 Kcal