Τι θα χρειαστώ:
200γρ ταλιατέλες
2 ντομάτες φρέσκιες
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένος βασιλικός
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1.Κόβετε τις ντομάτες στα τέσσερα. Σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτετε τις ντομάτες, τον πελτέ, τη ζάχαρη, το ξίδι, και ½ ποτήρι νερό. Αλατοπιπερώνετε και ψήνετε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά.
2.Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
3.Βράζετε τις ταλιατέλες.Τις στραγγίζετε, τις μοιράζετε στα πιάτα και τις περιχύνετε με τη σάλτσα.
Μερίδες: 2
10 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 250 Kcal