Ταλιατέλες με σάλτσα ντομάτα

Τι θα χρειαστώ:

200γρ ταλιατέλες
2 ντομάτες φρέσκιες
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένος βασιλικός
Λίγο αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Κόβετε τις ντομάτες στα τέσσερα. Σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτετε τις ντομάτες, τον πελτέ, τη ζάχαρη, το ξίδι, και ½ ποτήρι νερό. Αλατοπιπερώνετε και ψήνετε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά.
2.Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
3.Βράζετε τις ταλιατέλες.Τις στραγγίζετε, τις μοιράζετε στα πιάτα και τις περιχύνετε με τη σάλτσα.

Μερίδες: 2

10 λεπτά προετοιμασία
15 λεπτά ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 250 Kcal

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*