Χοιρινό ψαρονέφρι σνίτσελ

Τι θα χρειαστώ:

½ κιλό ψαρονέφρι σε κομματάκια
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ φλιτζανάκι του καφέ λευκό ξηρό κρασί
1½ κουταλ. γλυκού κορν φλάουρ
½ φλιτζάνι γάλα 1.5% λιπαρά
1 φλιτζάνι μανιτάρια (κονσέρβα)
Λίγο αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

1.Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι.
2.Στη συνέχεια ρίχνετε στην κατσαρόλα ½ φλιτζανάκι του καφέ λευκό κρασί, νερό, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουν μέχρι να ψηθεί το κρέας (1 ώρα περίπου).
3.Μόλις ψηθεί, μεταφέρετε τα κρεατάκια σε άλλο σκεύος και αφήνετε στην κατσαρόλα το ζουμί και προσθέτετε μέσα εκεί 1½ κουταλ.γλυκού κορν φλάουρ, ½ φλιτζάνι γάλα και τα μανιτάρια. Αυτά θα βράσουν σε σιγανή φωτιά και τα ανακατεύετε συνεχώς για να μην κολλήσουν (10 λεπτά) ώσπου να δέσει η σάλτσα.
1.Κατόπιν ρίχνετε τα κρεατάκια στη κατσαρόλα και τα ανακατεύετε όλα μαζί.

Μερίδες: 4

30 λεπτά προετοιμασία
1 ώρα και 15 λεπτά περίπου ψήσιμο
Θερμίδες ανά μερίδα: 265 Kcal